Stichting Oeuvre Jan van der Vossen
+31(0)20 6264020
info@stichtingoeuvrejanvandervossen.nl

Bruno van den Broecke en Karina Holla ontvangen Louis d’Or en Theo d’Or 2018

Bruno van den Broecke is de winnaar van de Louis d’Or en Karina Holla ontvangt de Theo d’Or 2018. Holla won de Theo d’Or voor haar rol als ‘Hoofd’ in de voorstelling Romp van toneelgroep De Gemeenschap. De Louis d’Or kreeg Bruno Vanden Broecke voor zijn rol als Nico Staelens in Para (KVS). De jury: “In PARA is Vanden Broecke een acteur die zijn personage wórdt. Schuchter en onhandig lijkt hij te starten en grijpt gaandeweg de toeschouwer genadeloos bij de kladden.” En over Holla schrijft de jury: “Karina Holla weet in de voorstelling Romp alle expressie en zeggingskracht samen te ballen in hoofd en stem. Gekluisterd aan het bed maakt ze haar performance zowel aangrijpend als jaloersmakend vitaal en levenslustig.”

Beide winnaars zal worden gevraagd of zij zich willen laten portretteren voor de reeks portretten van Stichting Oeuvre Jan van der Vossen.

Stichting Oeuvre Jan van der Vossen
p/a Onderneming & Kunst